15 Mart 2009 Pazar

Liverpool fena çarptı 1-4


Ada´da haftanın maçı, Old Trafford´ta oynandı. Perdeyi Manchester United açtı, Liverpool şov başladı. Kırmızılar zorlu deplasmandan 4-1´lik zaferle ayrıldı.

Avrupa futbolunun nabzı dün İngiltere’de attı. Haftanın karşılaşmasında Manchester United, Liverpool’u ağırladı. Önce Liverpool’un hocası Benitez’in “United korunuyor” açıklaması, ardından da Manchester’ın yıldızı Rooney’nin “Liverpool’dan nefret ediyorum” sözleri nabızları yükseltmişti. Gergin bir ortamda başlayan karşılaşmada perdeyi açan isim Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız Şeytanlar’ı öne geçirmesine rağmen galibiyet sevinci fazla sürmedi ve Fernando Torres skoru eşitledi.
İlk yarının son dakikasında hakem Alan Wiley bir kez daha penaltı noktasına yönelirken, atışı kullanan Kaptan Steven Gerrard Liverpool’u öne geçirdi ve ilk yarı 1-2 sonuçlandı. İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan taraf Manchester United oldu ve Kırmızı Şeytanlar Carlos Tevez ile birçok pozisyondan yararlanamadı. 76’da Nemanja Vidiç’in kırmızı kartı sonrasında oyundan düşen Manchester United; Fabio Aurelio ile Dossena’nın gollerine engel olamadı ve sahadan 4-1’lik ağır mağlubiyetle ayrıldı.

Hiç yorum yok: